Menu

Home

Meldingen 

Villa interno is uitzonderlijk gesloten op donderdag 14 mei en vrijdag 15 mei. Graag ontvangen wij u terug op zaterdag 16 mei.

 

 

Villa Interno specialiseert zich in unieke en eigentijdse interieurinrichtingen. Samen met onze hoofdmerken Busnelli, Lema, Intertime, Bonaldo en tal van andere exclusieve meubelen zorgen wij voor een uniek interieur. Naast het verkopen van designmeubelen maken we ook meubelen op maat. Onze vakmensen zorgen voor een hoogstaande kwaliteit en een goede service voor uw maatwerk.

Al onze ontwerpen zijn tijdloos, gecombineerd met luxe en een ingenieus design. Indien u reeds een eigen ontwerp of plan heeft bieden wij u ook onze diensten aan om uw interieur te verzorgen.

Villa Interno is reeds 20 jaar actief in interieurinrichting. We bouwden een volledig nieuwe toonzaal te Heule. Iedereen is welkom voor een vrijblijvend bezoek waar onze mensen u graag verder helpen met uw plannen. 

Om nog een beter zicht te krijgen op onze zaak kunt u deze bedrijfsfilm bekijken

 

Villa Interno gaat mee met zijn tijd en verkoopt hierdoor enkele toonzaalmodellen tegen sterk verminderde prijzen van 4 mei t.e.m. 16 mei! Je kan al van een voorsmaakje proeven op de outletpagina.