Elk project begint bij een idee

U heeft enkele losse ideeën, of reeds een plan? Elk project begint bij Villa Interno met een goed gesprek waar wij naar uw wensen luisteren. Al snel voelen wij aan waar u belang aan hecht. Daar werken onze interieurarchitecten mee verder.

Bespreek uw plannen
villa-interno-01

Geen enkel project is hetzelfde

Villa Interno gaat net een stap verder als het aankomt op het inrichten van uw interieur. Onze interieurarchitecten geven uw project vorm aan de hand van een waarheidsgetrouw 3D plan. Op basis van dit plan bespreken we met u uw voorkeuren: maten, kleuren, afwerking, … Niks laten we aan het toeval over. Met het definitieve plan gaan onze eigen mannen aan de slag.

Bespreek uw plannen
villa-interno-2

Uw interieur krijgt vorm

U kiest samen met ons de gepaste materialen en de afwerking van uw nieuw interieur. In ons eigen high-tech atelier krijgt uw nieuwe thuis vorm.
Ons eigen plaatsingsteam voert bij u thuis de voorbereidende werken uit. Daarna plaatsen wij uw nieuw interieur en werken we dit tot in de puntjes af.

Bespreek uw plannen
villa-interno-3

Villa Interno

U ziet uw nieuw interieur al in uw dromen. Wij zien het door onze ogen. Creativiteit in elk detail. Daarom kiest u voor Villa Interno.

“Alles begint met luisteren.”

– Villa Interno –

Meubelen

Een interieur zonder juiste meubelen komt niet tot leven. Wij kiezen samen met u meubelen met klasse en stijl die zich harmonieus integreren met uw interieur.

Lees meer...

Maatwerk

In ons eigen atelier krijgt uw interieur vorm. Elk onderdeel wordt zorgvuldig op maat gemaakt. Bij u thuis ziet u het resultaat van creativiteit en technische perfectie.

Lees meer...

Totaalrenovatie

Een totaalrenovatie van uw interieur vergt een aparte aanpak. Uit inspiratie ontstaan ideeën. Ideeën zetten we om in een project. Van ontwerp tot afwerking. We laten niks aan het toeval over.

Lees meer...

Realisaties

keukenrenovatie - bruggeKeukenrenovatieMaatwerk
16/12/2020

Keukenrenovatie in Gent

In Drongen mocht ons team recent deze moderne keuken vorm geven.
totaalrenovatie-kortrijkMaatwerkTotaalrenovatie
20/11/2020

Totaalrenovatie in Kortrijk

In Drongen mocht ons team recent deze moderne keuken vorm geven.
keukenrenovatie_drongenKeukenrenovatieMaatwerk
01/11/2020

Keukenrenovatie in Drongen

In Drongen mocht ons team recent deze moderne keuken vorm geven.