Design en emotie

Bonaldo vervaardigt meubelen vol design en emotie. Sinds 1936 ontwerpt dit merk creatieve elegante kwaliteitsobjecten die de diepe betekenis van hun ervaring vast en zeker overbrengen in de design wereld. De productie reflecteert een geheel Italiaanse smaak en stijl.

Onze collectie
villa interno bonaldi

Design verlichting van topkwaliteit

Brokis produceert glazen verlichting, gebaseerd op traditioneel vakmanschap. Het artisanale glas wordt steeds gecombineerd met een ander edel materiaal, zoals hout of geperst metaal. De lampen zijn van topkwaliteit en hebben een prachtig design.

Onze collectie
brokis villa interno

Dé klassieker in designverlichting

Flos is dé pionier in Italiaanse designverlichting en één van de belangrijkste designlabels ter wereld. Het verlichtingsgamma reikt van decoratieve verlichting tot architecturale hoogstanden. De designs zijn stuk voor stuk innovatief, zonder functionaliteit en kwaliteit uit het oog te verliezen.

Onze collectie
villa interno flos designverichting

Exclusieve kastsystemen op uw maat

De Interlübke collectie bestaat uit kasten en kastsystemen, dressoirs en wandkasten in verschillende opstellingen die volledig aan te passen zijn aan uw persoonlijke wensen en leefomgeving.

Onze collectie
villa interno interlubke

Zwitsers vakmanschap

Intertime is een Zwitsers familiebedrijf met een collectie die bestaat uit banken, fauteuils en relaxfauteuils. Design meubelen met een eigentijdse vormgeving, die tot stand is gekomen door vakmanschap. Intertime streeft naar buitengewoon zitcomfort gecombineerd met een fraai en tijdloos ontwerp.

Onze collectie
villa interrno intertime

Handgeweven tapijten

​JoV maakt handgeweven en handgetufte tapijten. Voor deze hoogwaardige tapijten worden enkel natuurlijke garens gebruikt zoals wol, linnen, zijde en mohair.
De bijzondere kleuren en het vakmanschap zorgen voor unieke tapijten die internationale bekendheid hebben verworven.
JoV legt de lat bij elk ontwerp hoog en staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Onze collectie
villa interno job

Volbloed Italiaans meubelconcept

Lema is een volbloed Italiaans meubelconcept. Flexibel en ingenieus, dus in te passen in elke ruimte van uw woning. Van strakke, vrijstaande designkasten tot semi-maatwerk voor uw dressing, alles is denkbaar. Warme houtsoorten en aparte lakkleuren staan garant voor een exclusieve look.

Onze collectie
villa interno lema meubelen

Strak en modern design

Molteni staat voor een uitgebreid gamma design meubelen in een typische, strakke stijl. Elegant gelijnde kasten, sobere tafels en bekoorlijke bedden. Ook comfortabele zetels en uitgekiende opbergsystemen maken er deel van uit. En verder nog: bibliotheken, tafels en stoelen. U vindt ze allemaal in de collectie hier onderaan.

Onze collectie
villa interno molteni

Top design LED verlichting

Al in 1984 begon Tobias Grau met het ontwerpen van verlichte armaturen en in 1987 werd zijn eerste collectie op de markt gebracht. De collectie van Tobias Grau bestaat uit tal van toonaangevende ontwerpen.  De bekendste zijn Oh China, Bill, George, Tai en Soon.
Deze ontwerpen zijn ook nog eens verscheidene keren bekroond met awards.
De nieuwste collectie is ontworpen met LED verlichting en is dus energiezuinig.

Onze collectie
Villa interno Tobias Grau

Luxueuze handgeweven tapijten

Het Belgische luxemerk Limited Edition is zijn talent voor tapijten nog niet kwijtgespeeld. Dat bewijzen de nieuwe collecties die stuk voor stuk verrassen door hun verhaal.

Inspiratie
villa interno limited edition

Villa Interno

U ziet uw nieuw interieur al in uw dromen. Wij zien het door onze ogen. Creativiteit in elk detail. Daarom kiest u voor Villa Interno.

“Alles begint met luisteren.”

– Filip en Dries Van Laeken, Villa Interno –

Meubelen

Een interieur zonder juiste meubelen komt niet tot leven. Wij kiezen samen met u meubelen met klasse en stijl die zich harmonieus integreren met uw interieur.

Lees meer...

Maatwerk

In ons eigen atelier krijgt uw interieur vorm. Elk onderdeel wordt zorgvuldig op maat gemaakt. Bij u thuis ziet u het resultaat van creativiteit en technische perfectie.

Lees meer...

Totaalrenovatie

Een totaalrenovatie van uw interieur vergt een aparte aanpak. Uit inspiratie ontstaan ideeën. Ideeën zetten we om in een project. Van ontwerp tot afwerking. We laten niks aan het toeval over.

Lees meer...

Realisaties

interieurrenovatie-heule-1 MeubelenTotaalrenovatie
02/10/2019

Totaalrenovatie in Heule

In Heule realiseerde het Villa Interno team voor onze klant een totaalrenovatie van de woning.
interieurrenovatie Kaprijke - 4 Maatwerk
02/10/2019

Interieurrenovatie in Kaprijke

In Kaprijke realiseerde het Villa Interno team deze inspirerende interieurrenovatie.
keukenrenovatie-gent-13 Maatwerk
02/10/2019

Keukenrenovatie in Gent

In Gent realiseerde het Villa Interno team deze moderne keukenrenovatie.