Elk project begint bij uw idee

Alvorens wij met de uitvoering van uw totaalrenovatie van start gaan, willen wij graag weten wie u bent. Is koken uw passie? Of relaxt u liever languit in de sofa met een goed boek en een glas wijn? Of beiden? Ons ontwerp moet draaien rond uw thuisbeleving. Vandaar ook onze slogan: ‘Alles begint met luisteren’.

Bespreek uw plannen
villa-interno-plan-1

Van idee tot praktisch concept

Uw ideeën, dromen en wensen en de creativiteit van onze interieurarchitecten vormen de basis van een moodboard en een eerste ontwerp. We bespreken alle aspecten van dit ontwerp tot in detail. Een perfecte harmonie tussen uw ideeën, het esthetische aspect en de praktische uitvoering nemen geleidelijk vorm aan. En dan gaan we … “back to the wall“, of anders gezegd: terug naar de ruwbouw. Geen paniek echter, het eindresultaat zal er zijn.

Bespreek uw plannen
back-to-the-wall-villa-interno-1

Uw interieur krijgt vorm

Onze interieurarchitecten volgen uw project op van A tot Z. Ze coördineren de werkzaamheden van bij de afbraak tot en met de schilderwerken. Ons maatwerk in combinatie met gepaste meubelen maken uw interieur compleet.

Bespreek uw plannen
villa-interno-8

Villa Interno

U ziet uw nieuw interieur al in uw dromen. Wij zien het door onze ogen. Creativiteit in elk detail. Daarom kiest u voor Villa Interno.

“Alles begint met luisteren…”

– Villa Interno –

Meubelen

Een interieur zonder juiste meubelen komt niet tot leven. Wij kiezen samen met u meubelen met klasse en stijl die zich harmonieus integreren met uw interieur.

Lees meer...

Maatwerk

In ons eigen atelier krijgt uw interieur vorm. Elk onderdeel wordt zorgvuldig op maat gemaakt. Bij u thuis ziet u het resultaat van creativiteit en technische perfectie.

Lees meer...

Totaalrenovatie

Een totaalrenovatie van uw interieur vergt een aparte aanpak. Uit inspiratie ontstaan ideeën. Ideeën zetten we om in een project. Van ontwerp tot afwerking. We laten niks aan het toeval over.

Lees meer...

Recente realisaties

totaalrenovatie-lovendegem-1 MaatwerkTotaalrenovatie
22/10/2020

Totaalrenovatie in Lovendegem

In Lovendegem stond het team van Villa Interno in voor de coördinatie en inrichting van een schoonheidsinstituut.
MeubelenTotaalrenovatie
20/06/2020

Totaalrenovatie in Wevelgem

In Heule realiseerde het Villa Interno team voor onze klant een totaalrenovatie van de woning.
interieurrenovatie-heule-1 MeubelenTotaalrenovatie
02/10/2019

Totaalrenovatie in Heule

In Heule realiseerde het Villa Interno team voor onze klant een totaalrenovatie van de woning.